August 29, 2024

Floris en meneer Tortellini en de jacht op de dierendief

Je hebt het vast al gezien: Floris Göbel presenteert samen met Britt Dekker op het hoofdpodium tijdens Tina Festival! Maar naast presentator is Floris natuurlijk ook natuur- en dierenexpert én heeft hij een eigen boek geschreven: De jacht op de dierendief.

In De jacht op de dierendief ontdekt Floris dat er een dierendief actief is in de stad. Er verdwijnen op mysterieuze wijze dieren en het lijkt wel of iemand de Dierenambulance steeds net een stapje voor is. Tijd voor actie! Lukt het Floris om de verdwenen dieren op tijd te vinden en ze in veiligheid te brengen? Een spannend en ook grappig verhaal vol interessante weetjes over dieren én natuur!

Floris presenteert op Tina Festival

Samen met zijn koningspython meneer Tortellini woont dierenexpert Floris in Amsterdam. Hij maakt YouTubefilmpjes voor DierenpraatTV en heeft ook meegedaan aan Expeditie Robinson. Hóé cool?! Naast zijn tv-werk is hij ook nog vrijwilliger bij Dierenambulance Amsterdam én komt hij dus op 14 en 15 september presenteren op Tina Festival. Dit feestje wil je natuurlijk niet missen, kom dus zeker lekker vaak een kijkje nemen bij het hoofdpodium!